Обява за обществено обсъждане на план-сметка ТБО за 2023 г.

ОБЩИНА МИРКОВО, СОФИЙСКА ОБЛАСТ
2086 с. Мирково, ул. “Александър Стамболийски” №35, тел. 07182/2286, e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

ОБЯВА

От Община Мирково, ул. „Александър Стамболийски“ № 35

 

Уважаеми жители на Община Мирково,

 

На основание чл.26 от Закона за административните актове, чл. 66, ал.1 и ал.2 и чл.69, ал.1, т.1 и т.4 и ал.2 от Административнопроцесуалния кодекс, във връзка с чл. 66, ал.1 от Закона за местните данъци и такси и във връзка с приемане и утвърждаване на Проекта на План-сметка за приходите и разходите за такса битови отпадъци през 2023 г. и определяне размера на промилите за такса битов отпадък в Община Мирково, Ви уведомяваме, че на 19.12.2022 г./понеделник/ от 10.00 часа в Заседателната зала на Общинска администрация Мирково ще се проведе публично обсъждане на Проекта на План-сметка за приходите и разходите за такса битови отпадъци през 2023 г. и определяне размера на промилите за такса битов отпадък в Община Мирково.

Проекта на План-сметка за приходите и разходите за такса битови отпадъци през 2023 г. и определяне размера на промилите за такса битов отпадък в Община Мирково може да бъде разгледан в официалната интернет страница на Община Мирково: – www.mirkovo.com, както и в Общинска администрация Мирково на адрес: село Мирково, ул. „Александър Стамболийски“№35.

Предложения и становища могат да се депозират на електронния адрес на общината e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. и в деловодството в сградата на Общинска администрация Мирково на адрес: село Мирково, ул. „Александър Стамболийски“№35.

 

С уважение,

ЦВЕТАНКА ЙОТИНА

КМЕТ НА ОБЩИНА МИРКОВО

   
   
© 2014 Община Мирково & Г.К.